Intervju med Livin Lavish




Vad/vilka är Livin Lavish?

Livin Lavish är inte en klubb, it's an entity, eller hur var det nu. Äsch, vi spelar tung hiphop från de södra regionerna, men spottar inte heller på väst- eller östkusten. Toppa med klubbströssel.

Hur ser ni på Sveriges klubbliv?

Har ingentligen ingen plåtkoll på vad som händer runtom i Sverige, men här i Umeå har klubbscenen växt till sig rejält de senaste åren. Det är fortfarande för mycket rock dock. Vi värnar gärna om variation.

Hur ser framtiden ut för Livin Lavish?

Under sommarmånaderna lagar Andreas och Arvid 'Tisdagar på Rex' med bokningar som Diplo & The Rumble, Juvelen och Alexis Weak. Till hösten ansluter Stefan igen och tillsammans gör vi Livin Lavish ett snäpp större, ett snäpp bättre. Fler externa bokningar pratas det om.

Vad har ni för relation till Luleå?

Stefan gästade staden på månadsbasis under tonåren då motivationen hetten Höken, Gladan, Vråken och fan vet vad för rovfåglar. Förutom alla baskethallar upplevde han mest en stad som blåste förbannat och slocknade klockan tre på eftermiddagen. Men enligt klubbkollegan Jonas Ahnqvist ska det tydligen finnas en sprudlande streetwear-scen där nuförtiden. Andreas har även någon sorts tv-sida i en gratistidning som delas ut i stan

Har ni spelat i Luleå tidigare?

Basket räknas inte va?

Vad kan de som gästar Onsdagsklubben den 18e juni förvänta sig av Livin Lavish?

Dräpande rnb, hårt studsande techno-rap och de tyngsta av tunga crunkdängor som kommit i vår-sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0